Локшина фунчоза з індичкою та овочами

Локшина фунчоза з індичкою та овочами простий рецепт. Обов’язково дайте настоятися в холодильнику … звичайно це відразу можна все з’їсти , але краще охолодити в холодильнику пару годин !

Інгредієнти

Індичка -500 грам;
Паприка 1 ст. л;
Олія оливкова -1,5 ст. л;
Часник -3 зубчики ;
Сіль .

Фунчоза -150 грам.

Заправка:
Вода -50 мл;
Масло -100 мл;
Часник -2 зубчики;
Цукор -4 ч. л з гіркою ;
Сушений імбир-1 / 2 ч. л;
Коріандр -1 неповна ч. л;
Чилі -1 шт;
Оцет 9%-35 мл

Локшина фунчоза з індичкою та овочами покроковий рецепт

1. Стегно індички розрізаємо і відбиваємо. Закладаємо в пакет і туди ж відправляємо всі спеції. Добре перемішуємо і запікаємо 200* -1 год. Даємо охолонути прям в пакеті. Ідеально підходить саме стегно без кістки. Поряд з індичкою викладаємо перці , за часом вони запікаються однаково. Перці очищаємо і ріжемо стрічками. Індичку розбираємо на волокна.
2. Заправка: Сіль я додаю окремо. Для більш намыленного кольору можна додати солодкої паприки. Фунчозу заливаємо окропом і залишаємо рівно на 7 хвилин. Обов’язково промиваємо холодною водою, щоб зупинити процес приготування і тоді вона у вас буде пружна і апетитна. У кашу не перетвориться ).
3. В окропі розчиняємо цукор. Додаємо інші інгредієнти , доводимо до кипіння і готуємо 5 хвилин. Остуджуємо і заливаємо закуску. Я ще додаю петрушку і кунжут. Все ретельно перемішуємо і в холодильник … на скільки вистачить витримки ) Дуже рекомендую приготувати!