Свинячі реберця з соєвим соусом, медом та часником в духовці

Свинячі реберця з соєвим соусом, медом та часником в духовці простий рецепт. Ваш чоловік буде просити добавку! Готуємо смачні реберця.

Інгредієнти

1 кг реберець (у мене були свинячі, можна яловичі, тільки вони трохи довше будуть готуватися)
2 ст. л меду
3 зубчики часнику
4 ст. л соєвого соусу
3 ст. л соусу барбекю
1 ч. л гірчиці
Трохи солі

Свинячі реберця з соєвим соусом, медом та часником в духовці покроковий рецепт

1. Для маринаду з’єднати: мед, часник, соєвий соус, соус барбекю і гірчицю – добре перемешать.

2. Реберця трохи посипати сіллю, полити маринадом і дати постояти 30 минут.

3. Реберця випікати в рукаві при 180* верх низ 1:20 – 1:30. ⠀ Це дуже смачно! М’ясо відходить від кістки. Приємного апетиту!