Курка в сирному соусі з плавленого сиру та часнику

Курка в сирному соусі з плавленого сиру та часнику Пташине молоко простий рецепт. Мені здається, це максимально незаморочный рецепт 😅 а результат вас приємно здивує 😻

Інгредієнти

– курячі стегна – 4-6 штук;
– сіль, перець;
– плавлений сир (400 грам);
– 2-3 зубчики часнику;
– вода.

Курка в сирному соусі з плавленого сиру та часнику покроковий рецепт

1. У каструлю покласти курячі стегна (без шкіри), трохи посолити, поперчити. Залити водою, щоб трохи прикривала курку. Варимо 1 час.

2. У вас буде м’яка курка і концентрований курячий бульйон 👌 додаємо плавлений сир, добре перемішуємо, щоб сир расплавился.

3. Вимикаємо вогонь. Додаємо часник, перемішуємо. Нехай постоїть пару минут.

Відео рецепт 👇