Запечені голубці з рисом і фаршем в духовці

Як смачно зробити Запечені голубці з рисом і фаршем в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Голубці в духовці найбільш зручним і швидким способом скручування.

Інгредієнти

1 середній качан капусти
500 грам фаршу
150-180 грам рису
1 шт цибуля ріпчаста
1 шт морква
1 ч. лож паприки
Сіль, перець

Запечені голубці з рисом і фаршем в духовці покроковий рецепт

1. Підготуємо капусту. Гострим ножем акуратно вирізаємо качан. Опускаємо капусту в каструлю з киплячою водою. Через 2-3 хвилини листя почне легко відділятися, і будуть м’якими і податливими. Для начинки обсмажуємо цибулю і моркву до золотистого цвета.

2. Додаємо до фаршу. Далі додаємо промитий сирий рис, паприку, сіль, перець і перемішуємо. Кожен аркуш розрізаємо на 4 частини, тверду частину листа вирізаємо . На кожну частину викладаємо трохи начинки і загортаємо трубочкой.
3. Перекладаємо голубці у форму для запікання. Для заливки змішати томатну пасту, сіль і воду.

4. Заливаємо голубці, накриваємо їх фольгою або пергаментом і відправляємо в духовку приблизно на 1 годину при 180 градусах. Готові голубці подаємо зі сметаною. Приємного апетиту 💝

Відео рецепт 👇