Смажена риба скумбрія на сковороді

Як смачно зробити Смажену рибу скумбрію на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Що робити, якщо чоловік регулярно ходить на риболовлю, а улову ви жодного разу не бачили?
Є така приказка, що на риболовлю ні в якому разі не можна купувати рибу (в якому вигляді) і брати з собою жінок. І, судячи цим двом правилам при їх неухильному виконанні – успіх забезпечений. Але не всім. І не завжди. І частіше навіть, зовсім не забезпечений.
Як часто ви чуєте, такий відповідь, коли вимагаєте виловлену рибу: “Головне процес!” Це дуже цікаво, але результат теж хотілося б побачити, хоча б заради інтересу)
І чому рибалка по своїй суті, воно ж – процесу, не ідентична з готуванням і прибиранням. Це коли ти весь промахала мітлою і прозависала на кухні, для себе, для процесу. А вечері і чистоти немає. І коли ввечері чоловік повернеться з роботи спробуйте відповідь на його питання: “Що ти приготувала?!” – “Головне процес!” І невимушено злетіти кудись у ванну))
Ну жарти жартами, а вечерю ми все одно приготуємо і нехай навіть не з покупної рибки, а з самої справжньою магазинної. Рецепт – казка – реально 20 хвилин і готово. І в бенкет, і в світ, і в добрі люди – для зміцнення родинного вогнища, так сказати.

Інгредієнти

Філе 1 великий скумбрії
Сіль, перець
3 зубчики часнику

Смажена риба скумбрія на сковороді покроковий рецепт

1. Філе 1 великий скумбрії ділимо навпіл. Солимо, перчимо. На розпеченому топленому маслі обсмажуємо 3 зубчики часнику і гілочки тимьяна.
2. Через п’ять хвилин викладаємо філе скумбрії і обсмажуємо по 5-7 хвилин з кожного боку до готовності і золотий корочки.
3. Після, гасимо вогонь і поливаємо соком половинки лимона. Викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир. Готове) І швидко, і нереально вкусно.