Як смачно зробити вірменська Толма з фаршем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Змішаний фарш 500 гр
Промитий рис 200 гр
Ріпчасту цибулю
Вершкове масло 80 гр
Приправи
Сіль
Зелень
Вода
вірменська Толма з фаршем покроковий рецепт
1. На вершковому маслі я обсмажую цибулю, додаю його до фаршу. Трохи води, спеції і зелень Так само рис, заздалегідь промити Фарш виходить м’який і соковитий Виноградні листя обдаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин.
2. Виливаємо воду Загортаємо толму. Лист має бути глянсовою стороною вниз.
3. Збираємо толму в каструлю, кладемо зверху ще трохи вершкового масла, ставимо тарілочку і наливаємо склянку холодної води Закриємо кришку і будемо варити. До готовності рису на помірному огне.
Відео рецепт 👇