Чанахи в каструлі з мясом по грузинськи

Смачна грузинське блюдо «Чанахи»!🤤👍🏻 Перше і друге блюдо в одній тарілці! Просто супер!👌💣 Як зробити Чанахи в каструлі з м’ясом по грузинськи рецепт простий.

Інгредієнти

Інгредієнти на казан, об’ємом 6 л:

✅М’ясо-2 кг
✅Картопля дрібний – приблизно 20 шт.
✅Баклажани-3 шт.
✅Солодкий перець-5 шт.
✅Морква-4 шт.
✅Цибуля дрібний-10-12 шт.
✅Помідори-4-5 шт.
✅Аджика грузинська-3 ст. л.
✅Червоне сухе вино – 100 мл
✅Часник-1 головка
✅Зелень кінзи,селери і петрушки
✅Рослинна олія-200 мл
✅Вершкове масло-200 г

Чанахи в каструлі з м’ясом по грузинськи покроковий рецепт

1. М’ясо нарізати на шматки. Додати одну столову ложку аджики і вино, сіль за смаком. Замаринувати на 2 год У казані розігріти олію, додати вершкове масло. Як тільки масло добре розігріється відправити в нього м’ясо. Тушкувати на середньому вогні майже до готовності. Потім збільшити вогонь і обсмажити до легкого золотистого цвета.

2. М’ясо витягнути з казана і відправити в нього картоплю. Обсмажувати до золотистого кольору і готовності картоплі під закритою кришкою. Витягнути картоплю до м’яса і відправити обсмажуватися цибулю до золотистого кольору і м’якості. Витягнути цибулю і відправити в казан моркву і солодкий перець. Обсмажувати до готовности.

3. Потім у цьому ж казані обсмажити баклажани, додати до них помідори і все разом обсмажити. Повертаємо всі обсмажені овочі і м’ясо назад у казан. Посолити за смаком. За необхідності додати трохи води. Протушкувати 5-8 хв. Додати часник і зелень і тушкувати ще 5 хвилин. Страва готова!

Відео рецепт 👇