Різотто з грибами і морепродуктів у вершковому соусі

Як смачно зробити Різотто з грибами і морепродуктів у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Різотто з морепродуктами і грибами у вершковому соусі.(Кількість інгредієнтів визначайте залежно від кількості порцій)

Інгредієнти

✅Кальмар
✅Мідії
✅Гриби
✅Цибуля порей
✅Часник
✅Вершки
✅Рис, у мене суміш бурого і чорного

Різотто з грибами і морепродуктів у вершковому соусі покроковий рецепт

1. На вершковому маслі обсмажити часник, додати лук.

2. Кальмар обдати окропом, потім охолодити, порізати, обсмажити часник з цибулею. Додати мідії і грибы.

3. Окремо відварити рис. У морепродукти з грибами додати вершки, згасити. Додати рис, згасити. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇