Курка з сиром фета

Як смачно зробити Курку з сиром фета простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Простий і гострий курито з фетою. Давненько не було чогось простого, щоб раз — і готово, без шаманських пісень і танців зі сковородою у плити. Залив, забив і заточив.

Хоча є один тонкий момент з фетою. Але і його можна пропустити, відправивши її запікатися разом з курито за 10 хв до готовності. Микродисклеймер. Пробуйте ваші гострі перці на предмет злостивості перед використанням. Ми пропустили цей крок і наступні 20 хв гасили полум’я Смауга у себе всередині.

Інгредієнти

Для курито
— 500 г курячого філе
— 4 ст. л. оливкової олії
— 4 болгарських перцю
— 2-3 мелконарезанных гострих перчика
— 2 ч. л. паприки
— 2 ч. л. кмину
— 1 ч. л. меленого імбиру
— щіпка солі, перцю і пластівців чилі
— зелень для прикраси

Фета
— 200 г твердої фети
— 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
— оливкову олію

Курка з сиром фета покроковий рецепт

1. Крупно наріжте курито і болгарський перець. На великому деку змішайте всі крім зелені. Відправте в духовку, розігріту до 220 г, на 30-40 мин.
2. Тим часом поставте сковороду на середній вогонь, влийте олії. Поки вона гріється, обваляйте фету в крохмалі, обсмажте по 1-2 хв з кожної стороны.
3. Перекладіть курито на велику тарілку, викладіть фету, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде рис.