Запечена риба сібас з помідорами з сиром фета в духовці

Запечена Риба сібас з помідорами з сиром фета в духовці простий рецепт. Я зачастила з рецептами в ніч, бо в день я навіть сісти не встигаєш😆 Цю рибу готувала коли приїжджала мама з ревізій (раз в місяць мама приїжджає провідати дітей,і одне перевірити мій рівень «хороша мати»)😅 Обожнюю запікати рибу, обожнюю запечені томати, Фета і часник тут ну просто станцювали ідеальний танець. Тому щоб тут багато і довго не сусолить – я напишу рецепт🤗 А ви традиційно закидаете мене.

Інгредієнти

▪️2 рибки Сібаса (перевірено не один раз)
▪️стиглі сезонні томати
▪️головка часнику
▪️чебрець
▪️80гр сиру Фета
▪️сіль/перець
▪️30г вершкового масла

Запечена риба сібас з помідорами з сиром фета в духовці покроковий рецепт

1. Рибу розморожуємо і добре чистимо – будьте обережні, Сібас має гострі шипи на плавцях. Натираємо рибу сумішшю солі і перцю. Помідори нарізаємо, часник очистить.

2. Викладаємо у форму для запікання рибу, томати, часник і зверху посипаємо сиром Фета. На рибу кладемо шматочки вершкового масла. Додайте пару гілочок тимьяна.
3. Запікаємо в духовці при 180С приблизно 25-30 хвилин. Через 15 хвилин після запікання дістаньте рибу і ложкою, полити утворився соком.

4. Відправити в духовку запікатися далі. При подачі посипати шніт луком.