Смажена свинина на сковороді з пивом, соєвим соусом і часником

Як смачно зробити Смажена свинина на сковороді з пивом, соєвим соусом і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свиняча грудинка – 1 кг
Сіль, чорний перець – за смаком
Світле пиво – 500 мл
Сухий часник – 2 ч. л.
Цукор – 2 ч. л.
Суха аджика – 1 ч. л. (за бажанням)
Паприка – 1 ч. л. (з гіркою).
Соєвий соус – 50 мл
Часник – 2-3 зубчики
Гілочка чебрецю

Смажена свинина на сковороді з пивом, соєвим соусом і часником покроковий рецепт

1. Свинячу грудинку добре промити і обсушити паперовим рушником. Розділити на 3 частини. Посипати сіллю і чорним перцем. Добре натерти спеціями зі всіх сторін. Викласти на гарячу сковороду без масла.

2. Обсмажуємо на сильному вогні до рум’яної скоринки з усіх боків. Додайте 500 мл світлого пива і доведіть до кипіння. 2 чайні ложки сухого часнику. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 10 минут.

3. Перевернути через 10 хвилин. Додати цукор, суху аджику, паприку, соєвий соус. Накрити кришкою і варити на середньому вогні 1 годину 30 минут.

4. Під час приготування перевернути кілька разів. Додати часник і гілочку чебрецю. Готувати ще 5-10 хвилин Можна їсти відразу, можна дати повністю охолонути Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇