Курячі котлети з грибами печерицями

Фірмові мамині котлети з грибною начинкою. Мама каже «це – зрази»! Як завгодно називайте, головне це бомбически смачно, ароматно і соковито!😁 Як зробити смачні Курячі котлети з грибами печерицями рецепт простий домашній.

Інгредієнти

✔️філе з курки або курячі стегна без кісток 800 гр
✔️ батон 6-8 скибочок
✔️вершки 20% (залити хліб)
✔️сіль, перець за смаком

✔️сухарі, рослинна олія

✔️начинка: 400 гр печериць, 1 середня цибулина, 1 ст л вершкового масла, півпучка петрушки, 2 великих зубчики часнику, сіль і перець, опціонально в остигнула начинку можна потерти сир на тертці

Курячі котлети з грибами печерицями покроковий рецепт

1. Дрібно порізати гриби, обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла, як випарується вода і гриби обсмажаться, додаємо вершкове масло, часник, петрушку, солимо і перчимо, пару хвилин і готово, остужаем.
2. Перекручуємо стегна у фарш, у хліба знімаємо кірки, заливаємо вершками, пізніше віджимаємо, додаємо до фаршу, солимо і перчимо, добре вимішуємо і хвилин п’ять відбиваємо фарш про миску, прибираємо в холодильник на час.
3. Формуем котлети, змастивши руки маслом або змочивши водою, закладаємо по 1 ст ложки з верхом начинки і закриваємо котлету як на видео.
4. Обвалюємо в сухарях і смажимо на середньому вогні з усіх боків до скоринки. Доводимо в розігрітій духовці 170 гр 10 хв режим верх-низ. Подавати з картопляним пюре!

Відео рецепт 👇