Запечені курячі ніжки в кефірі з цибулею і часником в духовці

Рецепт курячих ніжок, про який знають не багато! Запечені курячі ніжки в кефірі з цибулею і часником в духовці на деку простий рецепт.

Інгредієнти

Курячі ніжки 1 кг
Часник 1 головка
Цибуля 2 шт
Стебла кропу
Сіль і чорний перець – за смаком
Копчена паприка 1/4 чайної ложки
Кефір 0,5 літра

Запечені курячі ніжки в кефірі з цибулею і часником в духовці покроковий рецепт

1. 2 цибулини нарізати півкільцями. Розчавити 1 головку часнику. Нарізати стебла кропу. Додати сіль і чорний перець за смаком. Перемішати. Курячі ніжки промити і обсушить.

2. Додати підготовлений цибулю і часник, 1/4 чайної ложки копченої паприки і 0,5 літра кефіру. Накрити харчовою плівкою і прибрати на ніч у холодильник.

3. Викласти у форму застеленій папером пергаментним папером. Готувати при температурі 200°C 45-50 хвилин Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇