Пропоную рецепт простий яєчної локшини, яку зможе приготувати кожен. Жодна покупна локшина не складе конкуренцію домашньої. Як зробити яєчну локшину домашню рецепт простий.
Інгредієнти
Борошно пшеничне -220 – 240 грам
Яйця курячі – 2 штуки
Сіль – 0,5 ч. ложки
Яєчна локшина домашня покроковий рецепт
1. До яєць додайте сіль і збийте вінчиком. Всипте борошно і перемішайте. Якщо тісто вийде сухим, то налийте трохи води, буквально 1-2 столові ложки. Але тісто має бути досить таки тугим.
2. Накрийте тісто харчовою плівкою і залиште на 30-40 хвилин. Розділіть на 4 частини. Кожну частину тіста розкачайте в дуже тонкий пласт. З допомогою ножа наріжте тісто на тонкі полоски.
3. Щоб смужки між собою не склеювалися, треба пласт тіста добре присипати борошном. Домашня яєчна локшина готова. Її можна відразу ж зварити і подавати до столу як гарнір або додавати її супы.
Відео рецепт 👇