Курячі стегна з картоплею, медом, часником і соєвим соусом на сковороді

Вечеря на одній сковороді з овочами і курячими стегнами! Курячі стегна з картоплею, медом, часником, гірчицею і соєвим соусом на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

5 курячих стегенець
Сіль, чорний перець
4-5 картоплин
Морква – 2 шт.
Лук – 1 шт
2 столові ложки оливкової олії,
4 зубчики часнику
Петрушка
90 мл меду
100 мл солодкого соусу чілі
2 столові ложки лимонного соку
3 ст л соєвого соусу
3/4 ст л гірчиці

Курячі стегна з картоплею, медом, часником і соєвим соусом на сковороді покроковий рецепт

1. 5 курячих стегенець посолити, поперчити натерти з усіх боків. Обсмажити м’ясо на вершковому маслі з двох сторін до скоринки. Обсмажити 1 цибулину до прозорості. Додати картоплю (крупно нарізані 4-5 картоплин) і морковь.

2. Перемішати. Додати петрушку і видавити 4 зубчики часнику. Зверху викласти курячі стегна. У мисці змішати 90 мл меду, 100 мл солодкого соусу чилі, 3 ст л соєвого соусу, 1 ч .л. гірчиці, 2 столові ложки лимонного сока.

3. Все добре перемішати на середньому вогні. Готувати 1-2 хвилини. Соусом залити курку та овочі. Готувати 25-35 хвилин при 200°С. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇