Суп пюре з сочевиці і курки

Як зробити дуже смачний Суп пюре з сочевиці і курки рецепт простий.

Інгредієнти

– Половинка курки
– Червона сочевиця 400гр
– Цибуля ріпчаста 1-2шт
– 1шт Морква
– Перець болгарський 1шт
– помідори 2-3 шт.
– Сіль, перець, паприка
– Масло
– Хліб для сухариків.

Суп пюре з сочевиці і курки покроковий рецепт

1. Курку відварити. Перший бульйон як зазвичай зливаю, готуємо на другому бульйоні. Коли курку звариться її потрібно вийняти, а бульйон процідити. У сотейник наливаємо трохи олії, на олії обсмажуємо цибулю, далі додаємо моркву і болгарський перец.

2. Тушкуємо під кришкою до готовності в кінці додаємо перетерті помідори. Відправляємо В бульйон картоплю і червону сочевицю, сіль, перець і паприку. Як звариться картопля і сочевиця добеливаем овочеву зажарку і все подрібнюємо блендером.

3. Хліб нарізаємо на маленькі кубики, викладаємо на деко і відправляємо в духовку. Суп пюре подавати з сухариками, вкрасти можна зеленню і м’ятою. Всім приємного аппетита.

Відео рецепт 👇