Дуже смачна солянка! Збірний суп солянка з грибами опеньками простий рецепт. 15 хвилин і все готово! А як готуєте її ви? Актуальний рецепт завжди після свят, свят, коли залишається багато нарізки – такий суп з’їдять на ура!
Інгредієнти
Цибулина + трохи олії
Будь-які види ковбас, м’яса (копчені, варені)
Мариновані опеньки
Мариновані огірочки
Кілька томатів
Окріп або бульйон
Трохи кетчупу або томатної пасти
Оливки
Лавровий лист і сіль за смаком
⠀
Обов’язково подавати з лимоном, зеленню і сметаною!
Збірний суп солянка з грибами опеньками покроковий рецепт
1. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Всі ковбасні вироби нарізати соломкою і додати до цибулі. Трохи нарізати гриби (найкраще підходять дрібні опеньки, у мене було асорті, ви можете замінити на будь-які інші) – додаємо до колбасам.
2. Ріжемо огірочки соломкою і додаємо до решти інгредієнтів. Кілька томатів пробиваємо в блендері, додаємо до м’яса, тушкуємо 5 хвилин і можна перекладати в кастрюлю.
3. Все заливаємо окропом або бульйоном, доводимо до кипіння, додаємо трохи томатної пасти для кольору і в кінці кружечками оливки, варити 5 хвилин і все готово. ⠀ Даємо постояти 10 хвилин. Подаємо з лимоном, зеленню і кошторисної!
Відео рецепт 👇