Український борщ з яловичини на кістці

Сьогодні готую борщ по ваших заявках. Як зробити Український борщ з яловичини на кістці рецепт простий. Я називаю цю страву приворотним зіллям жінки 😉 На мій погляд – це зілля ще смачніше на другий день! Начебто б, таке просте і повсякденна страва, але у кожної господині є свій секрет приготування 🙊

Інгредієнти

М’ясо на кістці . (У мене яловичина)
Картопля – 4 шт.
Капуста – 1/2 качан
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Буряк – 1 шт.
Томат – 2 ст. л.
Лавровий лист
Сік 1/2 лимона або оцет 1/2 ч. л. – хто любить кислинку.

Український борщ з яловичини на кістці покроковий рецепт

1. Зварити м’ясо. Коли м’ясо звариться (бульйон відцідити), додати очищену картоплю і нашатковану капусту. Кришку прикрити не повністю. Сковороду розігріти, налити трохи рослинного масла. Викласти спочатку цибулю подрібнений, потім натерті на крупній тертці (або можете самі нарізати соломкою) моркву, обсмажити до м’якості. І 2/3 частина нарізаний соломкою свеклы.

2. Обсмажуємо. Додати томатну пасту і сік лимона хто любить борщ з кислинкою. (Я переслала додавати сік лимона, так як діти не люблять) Коли капуста і картопля практично будуть готові, викласти до них тушковані овочі і решту сиру буряк. Посолити і поперчити за вкусу.

3. Все перемішати. Залишити нудитися на ДУЖЕ ПОВІЛЬНОМУ вогні для насыщения.