Грибний суп з копченостями та лісовими грибами

Грибний суп з копченостями та лісовими грибами простий рецепт домшаний.

Інгредієнти

яловичина 300 грам
копчені ребра 300 грам
гриби лісові 350 грам
цибуля 1 головка
морква 1 штука
картопля 300 грам
вода 2,5 літра

Грибний суп з копченостями та лісовими грибами покроковий рецепт

1. В холодну воду кладемо яловичину, доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин, не забуваємо прибирати піну. Виймаємо яловичину нарізаємо кубиками і відправляємо в бульйон разом з порізаними ребрами і варимо ще 30 мин.

2. Гриби нарізаємо і обсмажуємо до золотавої скоринки (можна взяти заморожені гриби). Моркву і цибулю теж обжариваем.

3. В суп додаємо дрібно порізану картоплю, запарку з цибулі і моркви та гриби. На повільному вогні варимо до повного приготування картоплі. Додаємо зелень.

Відео рецепт 👇