Суп пюре з брокколі і кабачків

Як смачно зробити Суп пюре з брокколі і кабачків простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Суп можна приготувати на воді, на овочевому або на курячому бульйоні. Мені найбільше подобається на курячому бульйоні. Всі пропорції приблизні, ви можете регулювати густоту супу, підливаючи рідина.

Інгредієнти

Кабачки – 500 гр.
Брокколі – 500 гр.
Морква – 100 гр.
Цибуля ріпчаста – 100 гр.
Часник – 1 зубчик
Курячий бульйон – 500 мл
Сіль, перець
Сметана

Суп пюре з брокколі і кабачків покроковий рецепт

1. В каструлі з товстим дном обсмажуємо довільно нарізані: ріпчасту цибулю, часник, моркву і кабачки. Заливаємо овочі курячим бульйоном, варимо 7 хв., в процесі солимо, додаємо спеції за смаком. ⠀
2. Броколі розбираємо на суцвіття, відправляємо в суп, варимо все разом 5 хв. ⠀
3. Готовий суп пюрируем блендером. Подаємо суп зі сметаною або оливковою олією. ⠀ Приємного аппетита!