Крем суп з кабачків з вершками, картоплею і креветками

Як приготувати ніжний Крем-суп з кабачків з вершками, картоплею і креветками рецепт простий. Чинара готує за рецептами відомих шеф-кухарів .. Сьогодні вона перевірила нам рецепт сирного суфле від Гордона Рамзі.. Обов’язково загляньте до неї на сторінку

Інгредієнти

2 кабачка
2картошечки
1 реп цибулю
100мл вершків 20%
50мл олів масла
креветки

Сіль, перець за смаком

Крем суп з кабачків з вершками, картоплею і креветками покроковий рецепт

1. На олів олії обсмажити цибулю, картоплю і кабачки нарізати кубиками. додати картоплю, потім кабачки. загасити злегка, додати курей бульйону або гарячої води 1,5л.
2. Варимо хвилин 15 до м’якості овочів. солимо, перчимо за смаком. додаємо теплі вершки і блендируем в пюре..
3. Окремо на олів маслі обсмажуємо зубчик часнику, додаємо креветки (очищ) і смажимо хвилин 5. Додаємо креветки в суп.