Суп з перловою крупою, огірками, помідорами, мясом і картоплею

Як зробити суп Суп з перловою крупою, огірками, помідорами, м’ясом і картоплею простий рецепт. РОЗСОЛЬНИК з картоплею або без? Я готувала з огірковим розсолом без картоплі і навпаки, обидва варіанти нам сподобалися👌🏿 Для початку замочіть перлову крупу в окропі мінімум на 3 години, а краще на ніч у холодній воді! Кількість інгредієнтів розраховуйтеся на свою родину ❤️

Інгредієнти

М’ясо ~300гр.
Картоплю ~4шт.
Перлова крупа ~150гр.
Огірки солоні ~3шт.
Помідори ~1шт.
Цибулю ~1гол.
Моркву ~1шт.
Сіль/перець/паприка/сухий часник

Суп з перловою крупою, огірками, помідорами, м’ясом і картоплею покроковий рецепт

1. М’ясо відварити до готовності і зцідити бульйон. Обсмажуємо цибулю з морквою в топленном олії хвилинки 3, потім додаємо помідори й тушкуємо ще хвилинки 3.
2. Далі додаємо картоплю, солоні огірки, варене м’ясо, замочену перлову крупу, спеції і добре перемешиваем.
3. Заливаємо бульйон і варимо до готовності картоплі. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇