Вершковий рибний суп з червоної риби

Як зробити смачний Вершковий рибний суп з червоної риби рецепт простий.

Інгредієнти

✔️300-400 г філе свіжої сьомги або форелі
✔️3-4 картоплі середніх розмірів
✔️1-2 шт помідорів середніх розмірів
✔️цибуля порей та/або ріпчаста (1 цибулина)
✔️1 морква середніх розмірів
✔️250 мл вершків 10%
✔️сіль, перець, приправи за смаком
✔️оливкова олія
✔️свіжа зелень за смаком (кріп, петрушка, кінза)

Вершковий рибний суп з червоної риби покроковий рецепт

1. Цибуля ріпчаста🧅дрібно нарізати. Цибулю порей нарізати кільцями (можна без нього готувати). Моркву натерти на дрібній тертці. Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або брусочками. Сьомгу/форель також нарізати невеликими шматочками. Помідори🍅 нарізати кубиками. Можна попередньо помідори опустити в окріп, очистити від кожицы.

2. Нарізати кубиками. У каструлі на оливковій олії обсмажити цибулю. Додати моркву і продовжувати обсмажувати. Додати помідори. І обсмажити ще пару хвилин. Потім налити води (~ 600 мл) і довести до кипения.

3. Додати картоплю і варити близько 8-10 хвилин. Потім додати рибу. Посолити, поперчити, додати улюблених спецій. Влити вершки. Продовжувати варити суп до готовності риби і картоплі. Готовий суп посипати свіжою зеленью.

Відео рецепт 👇