Гарбузовий суп пюре з морквою, цибулею, селерою і часником

Гарбузовий річний 🌸 Річний тому, що полегшений, без вершків і картоплі. Хотілося чистого, не розмитого смаку! Гарбузовий суп пюре з морквою, цибулею, селерою і часником простий рецепт.

Інгредієнти

1кг бататная гарбуз очищена
1 біла цибулина
1 морква
Листя селери
2шт запашний перець
1 лавровий лист
7 зубчиків молодого часнику
Пара гілочок шавлії
1 ст л солодкого копченої паприки
1чл гострої копченої паприки
Копчена сіль на дубі
Пармезан, гарбузове насіння і хамон для подачі

Гарбузовий суп пюре з морквою, цибулею, селерою і часником покроковий рецепт

1. Овочі обпалити пальником. На суміші рослинного і вершкового масла припустіть часник і шавлію. Додайте овочі, залийте гарячою водою і включіть режим овочевий бульйон кукушке.

2. Або варіть бульйон на плиті до м’якості гарбуза. Перекладіть в блендер всі овочі, крім селери і шавлії, залийте бульйоном (кількість дивіться по консистенції), додайте сіль і паприку.

3. Ретельно подрібніть в блендере.

4. Подавайте з пармезаном, хамоном і семечками.