Суп пюре з кабачків цукіні з сиром тофу

Як зробити смачний суп пюре з кабачків цукіні з сиром тофу простий рецепт – можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді, в залежності від періоду року. ⁣⁣⠀

Інгредієнти

На 4 порції:⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
🔸500 гр цукіні⁣⁣⠀
🔸400 гр картоплі⁣⁣⠀
🔸50 гр цибулі-порей⁣⁣⠀
🔸50-100 гр сиру тофу (*)⁣⁣⠀
🔸сіль ⁣⁣⠀
🔸оливкова олія⁣⁣⠀

Суп пюре з кабачків цукіні з сиром тофу покроковий рецепт

1. Картоплю, кабачки і цибулю-порей порізати в довільній формі. Залити водою, додати сіль за смаком, залити водою і варити до готовності овочів.⁣⁣⠀ 0,5 свіжого кабачка залишити для подачі.⁣⁣⠀
2. Готові овочі разом з бульйоном, частина бульйону попередньо злити, пюрировать заглибним блендером до однорідності.⁣⁣⠀ Сир тофу порізати невеликими кубиками.⁣⁣⠀ Свіжий кабачок нарізати соломкою.⁣⁣⠀

3. налити суп В тарілки, зверху покласти невелику кількість сиру і кабачка, скропити оливковою олією і відразу ж подати.⁣⁣⠀ ⁣⁣⠀ (*) сир тофу можна замінити на будь-який інший сир – бринзи, фета, фетакса і т. д.⁣⁣