Як зробити смачний суп пюре з кабачків цукіні з сиром тофу простий рецепт – можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді, в залежності від періоду року. ⠀
Інгредієнти
На 4 порції:⠀
⠀
🔸500 гр цукіні⠀
🔸400 гр картоплі⠀
🔸50 гр цибулі-порей⠀
🔸50-100 гр сиру тофу (*)⠀
🔸сіль ⠀
🔸оливкова олія⠀
Суп пюре з кабачків цукіні з сиром тофу покроковий рецепт
1. Картоплю, кабачки і цибулю-порей порізати в довільній формі. Залити водою, додати сіль за смаком, залити водою і варити до готовності овочів.⠀ 0,5 свіжого кабачка залишити для подачі.⠀
2. Готові овочі разом з бульйоном, частина бульйону попередньо злити, пюрировать заглибним блендером до однорідності.⠀ Сир тофу порізати невеликими кубиками.⠀ Свіжий кабачок нарізати соломкою.⠀
3. налити суп В тарілки, зверху покласти невелику кількість сиру і кабачка, скропити оливковою олією і відразу ж подати.⠀ ⠀ (*) сир тофу можна замінити на будь-який інший сир – бринзи, фета, фетакса і т. д.