Грибний суп-пюре з печерицями і лисичками

Як смачно зробити Грибний суп-пюре з печерицями і лисичками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Вважаю, що в листопаді вже можна діставати ялинку і створювати новорічний настрій 🎄 Згодні?😂 А взагалі у мене тут улюблений грибний суп-пюре і грінки з овочевою ікрою👌

Інгредієнти

печериці 250 гр
Лисички (можна будь-які ароматні гриби або просто печериці) 200 г
вершки 20% 100мл
вода-2 літри
цибуля ріпчаста 0,5 шт
картопля 200 г
оливкова олія для смаження грибів і подачі супу
сіль і перець за смаком

Грибний суп-пюре з печерицями і лисичками покроковий рецепт

1. Картоплю почистити, порізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності на середньому вогні. після чого пробити блендером до однорідного стану. Обсмажити порізані гриби з цибулею до готовності, подрібнити блендером.
2. Додати грибну масу в суп, ще раз пробити блендером, долити вершки, посолити і поперчити. (Якщо необхідно, то можна трохи більше води влити). Коли суп закипить – выключаем.
3. При подачі можна полити злегка оливковою олією і вершками, прикрасити смаженими грибочками, додати грінки, чорний мелений перец.