Холодний гаспачо з помідор суп пюре в блендері

Як зробити Холодний гаспачо з помідор суп пюре в блендері простий рецепт. Все дуже просто. Для тих хто на дієті ідеальний варіант. А також його можна їсти як холодним, так і гарячим, просто підігріваємо в каструлі, ось і все.

Інгредієнти

Помідор 1 великий
2 середніх Огірки
Перець болгарський (краще різних кольорів) 2 середніх
Червоний цибуля 1 невелика
Часник 2 зубки
Хліб білий (у мене був багет) 2 шматочка
Оливкова олія 3 ст. л
Бальзамічний оцет 2 ст. л
Протерті томати 1 склянку
Вода 1,5 склянки
Сіль, перець за смаком
Для подачі сухарики і дрібно нарізані огірок і перець

Холодний гаспачо з помідор суп пюре в блендері покроковий рецепт

1. Помідор залийте окропом, через пару хвилин зніміть шкірку, розріжте на дві частини. Огірки очистити від кожуры.

2. Нарізаємо крупно овочі, очищаємо цибулю, часник. Викладаємо все в блендер, солимо, перчимо, оливкова олія, бальзамічний оцет, протерті томати, вода (спочатку влийте одну склянку, подивіться по густоті, може і не треба потім ще доливати) і вжик-вжик блендером.

3. Все, помаранчеве настрій готово. Можна трохи охолодити, можна підігріти, а краще подавати відразу, обов’язково прикрасивши сухариками, а з овочами желанию.

Відео рецепт 👇