Турецький червоний суп томатний

Турецький червоний суп томатний простий рецепт 😁🔥 Тому що мінімум інгредієнтів.

Інгредієнти

на 1.5-2 л супу

Жменька вермишельки шехрие (можна взяти звичайну дрібну вермішель-павутинку)
Склянку протертих помідорів без шкіри (автор використовувала консервовані заготовки)
2 ст. л. олії для смаження
1 ст. л. томатної пасти
Трохи перцевої пасти за смаком (можна без неї)
Кипляча вода або овочевий бульйон
Чорний перець, сушена м’ята, чебрець за смаком, сіль.

Турецький червоний суп томатний покроковий рецепт

1. Обсмажити шехрие/вермішель на олії кілька хвилин. Додати томатну, перцеву пасти. Знову обсмажити пару хвилин. ⠀ ⠀
2. Влити томати. Згасити хвилин 5. Залити киплячою водою, поварити 15 хвилин до готовності вермишели.
3. Додати сіль, спеції за смаком. При подачі можна полити лимонним соком і дрібно посіченою петрушкой.