Суп з пастою Том Ям, креветками і кокосовим молоком

ТОМ ЯМ ЗА 20 ХВИЛИН 😻 Сьогодні ми готуємо справжній тайський суп, який чудово підійде як для новорічного столу, так і для швидкого підкріплення після свята!🤩 Зберігайте рецепт справжнього тайського супу і не забудьте поставити сердечко. Мені буде приємно❤️ Як зробити Суп з пастою Том Ям, креветками і кокосовим молоком рецепт рецепт простий. Після новорічної ночі ох як не хочеться морочитися зі складними стравами🙈 Том Ям готується всього за 20 хвилин. І найголовніше – все необхідне для супу я в кілька кліків замовила на OZON. Можна замовити і на WILDBERRIES. В супчику є секретний інгредієнт, який робить цей суп особливо смачним і пікантним🔥

Інгредієнти

Отже, на 2 літри супу нам знадобиться:
2 банки суповий основи “Суп Том Ям” 400 мл AROY-D
1 пачка пасти “Том Ям” 50 грам AROY-D
1 пачка кокосового молока “AROY-D” 250 мл
1 банка грибів “Цау Гу” суп Том Ям
Секретний інгредієнт: паста чилі з соєвим маслом AROY-D
Кінза – за смаком;
Помідори черрі – 250 гр
Креветки – 15-20шт
Жасминовий рис – за бажанням;

Суп з пастою Том Ям, креветками і кокосовим молоком покроковий рецепт

1. Розморожуємо креветки і чистимо їх від хвостів. У блендер виливаємо супову основу Том ям, перекручуємо на великих обертах 3-4 хвилини, повинен вийти однорідний бульйон. Перелити бульйон в каструлю, додаємо води, супову основу, доводимо до кипіння і заважаємо кожні три хвилини. Поки кипить суп, на розігріту сковорідку з олією викладаємо всю пасту з пачки том ям і швидко, протягом 1 -2 хв, обсмажуємо до розкриття вкуса.

2. Додаємо в суп. В окремій піалі віночком ретельно перемішуємо наш секретний інгредієнт – пасту чилі з соєвим маслом АРОЙ-Д: столову ложку пасти і ополоник гарячого бульйону. Переливаємо назад в каструлю. Ретельно розмішуємо. Зливаємо воду з-під банки грибів і ріжемо навпіл, промиваємо холодною водою і додаємо в киплячий бульйон. Додаємо також кокосове молоко 250 мл, закидаємо креветки.

3. Чекаємо кипіння і варимо 5 хвилин, ретельно вимішуючи, кожні дві хвилини. Нарізаємо черрі навпіл, кладемо в тарілку при подачі. Кінзу миємо й чистимо, використовуємо для прикраси в тарілці. Можна додати в тарілку лист лайма і паличку лемонграсу! Якщо ще не пробували такий суп, обов’язково спробуйте! І готуйте з любов’ю!

Відео рецепт 👇