Гороховий суп з копченими реберцями

Сьогодні розповім і покажу вам, тим хто дивиться відео буде трохи легше…😉 як зварити суп гороховий з копченными реберцями.. Смачний, ароматний і смачний.. Як зробити Гороховий суп з копченими реберцями рецепт простий. Згадала про цей суп, коли побачила 2 упаковки реберець для пива..(не розумію, хто їх міг купити) Копч реберця і горох -це ж прекрасна пара-подумала я. І ось через приблизно годину, ми з насолодою їли гарячий суп з сухариками.. З’ясувати до якої кухні належить цей суп не вдалося…😉

Інгредієнти

600гр реберець
горох 350гр у мене був бобовий мікс
2 картоплі
1 морква
1 стебло селери (за бажанням)
1 реп цибулю
25мл раст масла
1лавр лист
зелень петрушки-пару гілочок
чорний перець і сіль за смаком
1стл соусу табаско

Гороховий суп з копченими реберцями покроковий рецепт

1. Промила горох і замочила в хол воді..на 1годину налила В каструлю 2,5 л води і поклала реберця варитися, закипіли, зняла пінку і скинула вогонь.. Овочі нарізала дрібними кубиками (можна моркву і натерти на тертці) . На раст олії обсмажила цибулю до прозорості, поклала морква, селера і соус табаско і гасила на середньому вогні до м’якості моркови.

2. В бульйон кладемо горох, попередньо зливши воду в якій він знаходився. Варимо близько 30хв. Картоплю я нарізала середнім кубиком. І подожила в бульйон, через 10 хв додала зажарку.

3. Варила 5-7 хв на повільному вогні до м’якості картоплі. Посолила, поперчила по своєму смаку. Ще хвилини 5 і вимкнула, закрила кришкою. Зелень можна покласти в тарілки або за пару хвилин до кінця приготування супа.

Відео рецепт 👇