Гарбузовий крем суп з вершками, часником, цибулею і картоплею

Як смачно зробити Гарбузовий крем суп з вершками, часником, цибулею і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Настала осінь, почався сезон гарбузів, а це значить, що я як завжди готую свій улюблений гарбузовий суп 😋 В цей раз я вирішила поділитися з вами рецептиком, тому зберігайте собі, щоб не втратити, готуйте і радуйте свої животики🥰

Інгредієнти

Гарбуз – 500г. (без шкірки і насіння)
Картопля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Вершкове масло – 30г.
Вершки 10% – 180 мл
Сіль – за смаком
Чорний мелений перець – за смаком
Імбир мелений – 1/2 їдальні ложки
Куркума – 1/2 їдальні ложки

Гарбузовий крем суп з вершками, часником, цибулею і картоплею покроковий рецепт

1. Нарізаємо гарбуз, картоплю і моркву приблизно однаковими шматочками (не сильно великі, але і не маленькими). Занурюємо овочі в каструлю, солимо і заливаємо водою так, щоб вона їх повністю перекривала, накриваємо каструлю кришкою і ставимо варитися на вогні трохи вище среднего.
2. Поки наші овочі варяться, подрібнюємо цибулю з часником і відправляємо їх смажитися на сковороду з вершковим маслом. Додаємо до цибулі і часнику чорний перець, імбир і куркуму. Обсмажуємо до слабо золотистого кольору, після чого закидаємо це в нашу каструлю з супом.
3. Коли овочі повністю зварилися (готовність можна перевірити ножем, він повинен розрізати овочі без найменшого зусилля), зливаємо бульйон в окрему миску, а подрібнюємо овочі подгружным блендером до стану пюре.
4. Додаємо в пюре 10% вершки і відправляємо на вогонь до появи першого пара (якщо вам здається консистенція супу дуже густий, можна додати трохи бульйону, який ми раніше злили).
5. Ось і все, наш гарбузовий суп-пюре готовий! При подачі можна додати крапельку оливкової олії, насіння кунжуту, зелень і білі сухари.