Грибний крем-суп з вершками

Як смачно зробити Грибний крем-суп з вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Беремо (приблизно на 8 порцій):
🔹Картопля – 1 кг
🔹Вода – 1200 мл.
🔹Печериці – 500 гр.
🔹Цибуля – 300 гр.
🔹Вершки 10-20% – 400 гр.
🔹Сіль за смаком

Грибний крем-суп з вершками покроковий рецепт

1. Ріжемо цибулю півкільцями, гриби і картоплю довільними середніми шматками. Смажимо на середньому вогні цибулю 5 хвилин до рум’яного кольору, потім додаємо гриби і смажимо ще хвилин 10.

2. В каструлю, заливаємо воду (спочатку я вказав 1200 мл, але якщо вам здається, що вона не зможе покрити картоплю, додайте більше) і доводимо до кипіння. У киплячу воду закладаємо картоплю і сіль. Варимо до повного розм’якшення картоплі. приблизно 15 мин.

3. Якщо води було додано рівне 1200, то просто перекладаємо засмажку до картоплі. Якщо води більше, то злий її в окрему каструлю, додаємо зажарку до картоплі і зверху залий 1200 мл води. Варимо все разом ще 5 минут.

4. Знімаємо каструлю з плити і проходимся гарненько блендером. Додаємо вершки і доводимо до кипіння, постійно помешивая.

Відео рецепт 👇