Як зробити Гарбузовий крем суп з молоком рецепт простий. Літо у багатьох регіонах нашої країни не таке вже й довге, як хотілося б, тому пропонуємо вам скрасити холодні дні цим гарячим і корисним крем-суп з гарбуза 💛 Обов’язково збережіть рецепт, восени ще не раз згадаєте про нього 😉
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста – 100 г
Морква – 100 г
Картопля – 150 р
Гарбуз батернат – 1 кг
Молоко – 1 л
Олію соняшникову – 50 г
Олію вершкове – 40 р
Сіль, перець, часник – за смаком
Хліб злаковий – ½ булки
Олія оливкова – 25-30 р
Насіння гарбуза – 20-30 г
Гарбузовий крем суп з молоком покроковий рецепт
1. довільно Нарізані цибулю і моркву обсмажити на суміші олії до золотистого кольору. Додати нарізану картоплю і гарбуз, перемішати, влити молоко і томити на повільному вогні 15-20 минут.
2. Довести до смаку сіллю і перцем, при бажанні, додати часник. Збити блендером до однорідної консистенции.
3. Подавати з тостами з злакового хліба, насінням гарбуза і оливковою маслом.
Відео рецепт 👇