Сливочно-томатний суп на курячому бульйоні

Французька кухня! Як смачно зробити Вершково-томатний суп на курячому бульйоні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Курячий кістковий бульйон – 500 мл
Вода – 200 мл
Рис – 150 гр.
Томати у власному соку – 400 гр.
Сир плавлений вершковий – 100 гр.
Зелень свіжа
Сіль, цукор, перець – за смаком
Бекон 🥓
Сухарики

Вершково-томатний суп на курячому бульйоні покроковий рецепт

1. Смужки бекону викладаємо на суху сковорідку, обсмажуємо з обох боків на середньому вогні ~ 10 хв. Перекладаємо на тарілку, остуджуємо. Нарізаємо смужками. У бульйон (у мене корисний кістковий бульйон ) додаємо воду, доводимо до кипіння, закладаємо промитий рис, варимо 5 мин.
2. Потім додаємо томати, варимо майже до готовності рису. Сир нарізаємо невеликими шматочками, закладаємо в суп і, постійно помішуючи, чекаємо його повного растворения.
3. Солимо, перчимо, додаємо дрібку цукру – доводимо до смаку. Варимо до повної готовності рису. Готовий суп подаємо з беконом, зеленню і грінками. Приємного апетиту! Це дуже вкусно)