Ніжні оладки з рисового борошна на кефірі з содою

Як зробити Ніжні оладки з рисового борошна на кефірі з содою рецепт простий. 🥞 Пишні, ніжні оладки – дуже смачний сніданок! Після того, як я перший раз опублікувала цей рецепт, його підхопили багато фудблогеры і поділилися ним у себе на сторінках! Тому вирішила його ще раз вам показати, вже надто смачні оладки виходять!

Інгредієнти

250 мл кефіру
1 яйце
щіпка солі
1/3 ч. л. соди
підсолоджувач за смаком (у мене сироп агави)
190 гр. рисового борошна (можна пшеничне)

Ніжні оладки з рисового борошна на кефірі з содою покроковий рецепт

1. Яйця збити віночком. Влити кефір, додати соду, збити віночком і дати постояти 20 минут.
2. Далі всипаємо просіяне борошно і перемішуємо тісто. Додаємо підсолодити, перемішуємо до однородности.
3. Смажити на сковороді з двох сторін під кришкою (за необхідності сковороду змастити маслом).
4. Тісто можна викладати ложкою, але мені зручніше через кондитерський мішок (як показано на відео)!

Відео рецепт 👇