Сирно апельсинова запіканка з манкою

Ось це смак блаженства , просто будете їсти з закритими очима цю нежнятину🤤 неможливо зупинитися 😋 Як зробити Сирно апельсинову запіканку з манкою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 93/11.1/2.6/6.4

Сир у брикеті -500 гр ( у мене 0% 288 гр, 5% 212)
Апельсини -2 шт
Молоко 1.8% -200мл
Яйце 1 + 2 білка
Манна крупа – 40 гр
Підсолоджувач за смаком
Ванілін на кінчику ножа
Кориця 2-3 гр

Сирно апельсинова запіканка з манкою покроковий рецепт

1. На дрібній тертці знімаємо з одного апельсина цедру ( не захвалите білий шар , інакше буде гірчити) Всі інгредієнти крім апельсинів і манки перемішали. Розрізаємо апельсин навпіл і вичавлюємо сік ( 120 мл). Цедру (1 ст. л) і сік додали до сирної маси і гарненько збили блендером до однорідної маси, додаємо манку і добре перемешиваем.
2. Другий апельсин нарізали тонкими часточками для прикраси нашої запіканки. Тісто виливаємо у форму ( у мене Силіконова 20*20). Відправляємо в розігріту духовку при 200 гр на 10 хв, далі викладаємо на запіканку апельсин доя прикраси і відправляємо при 180 гр на 20 мин.

3. Дістаємо запіканку і даємо охолонути, тільки тоді вона стане стабільною і її можна буде красиво витягти , звичайно можна і з форми їсти відразу , але я залишала на ніч у холодильнику в формі, і на ранок витягла, вона дуже холодна вкусная.