Рикотники сирники з рікотти, сиру і рисового борошна

Пробували сирники з рікотти або так звані рикоттники? Час мчить як метеорит!! Залишилося 3 тижні і знову в бій! Мені здається я більше не люблю школу, ніж моя дитина! Як уявлю ці нескінченні уроки аж у дрож кидає😰. Так хочеться продовжити цю літню безтурботність, спати до обіду, ганяти по лугах на велосипедах, милуватися видами волзьких просторів, смажити шашлики на пляжі і влаштовувати заплив на матраці. Готуємо Рикотники сирники з рікотти, сиру і рисового борошна рецепт простий на сковороді.
Сьогодні дрібний прокинувся, вистромив носа з своєї кімнати і кричить: «А чим це так смачно ванільно пахне»?😄 Вчора вирішила спекти рикотники, але вранці прийшла ідея їх ще й зняти. Прокинулася о 6 ранку і ця ідея не покидає мою «хвору» голову. Ех, довелося вставати ліпити ці кубики, смажити, фотографувати… якраз до 10 можна було поїсти😜, вклалася до пробудження домачадцев.

Інгредієнти

– 250 г рікотти 9%
– 180 г сиру 1,8%
– 3-4 ст. л рисового борошна
– 1 яйце
– Ванілін
– Щіпка солі
– Жменя родзинок

Рикотники сирники з рікотти, сиру і рисового борошна покроковий рецепт

1. Родзинки розмочити в гарячій воді. З’єднати рікотту, сир, яйце, сіль, ваніль, додати 3 ложки борошна, решту залишити для обвалки.
2. Все перемішати, всипати розмочений, промитий ізюм і сформувати кубики або звичні шайбочки.
3. Смажити на середньому вогні з кожного боку. Повірте, рикоттники виходять шалено ніжними, спробуйте обязательно!