Гарбузовий крем суп з вершками в блендері з запечених овочів

Як смачно зробити Гарбузовий крем суп з вершками в блендері з запечених овочів простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– гарбуз — 1 кг
— цибуля — 1 шт.
— часник — 1 головка
— овочевий бульйон (або вода) — 350 мл
— вершки 10% — 250 мл
— сіль/мускатний горіх/паприка/оливкова олія

Гарбузовий крем суп з вершками в блендері з запечених овочів покроковий рецепт

1. Овочі нарізати і запікати в духовці при 200°С близько години. До м’якості гарбуза. Гарбуз очистити від шкірки, часник выдавить.

2. Перекласти все в блендер. Додати бульйон (або воду), вершки і збити. Додати сіль за смаком, якщо здалося мало.

3. Прикрасити бальзамічним кремом, вершками і насінням. Можна додати сухарики, зелень або бекон.

Відео рецепт 👇