Пряний гарбузовий крем-суп

Як смачно зробити Пряний гарбузовий крем-суп простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Невелика гарбуз (краще грушовидна)
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Картопля – 2-3 шт.
Часник – 2-3 зубчики (за бажанням)
Вершки 20%
Спеції: сіль, мускатний горіх, мелений імбир

Для прикраси
Сир твердих сортів
Сухарики домашнього приготування
Гарбузове насіння (в суп на фотографії я додала лляні)
Бекон

Пряний гарбузовий крем-суп покроковий рецепт

1. Нарізаємо кубиками гарбуз і картоплю, кільцями – моркву та цибулю. З’єднуємо гарбуз, картоплю, моркву і часник (за бажанням) в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипения.
2. Потім додаємо спеції за смаком і продовжуємо варити овочі до готовності. Цибулю окремо обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Коли овочі отварились, зливаємо воду, залишаючи в каструлі 1,5-2 склянки бульона.
3. З’єднуємо відварені овочі з смаженою цибулею і бульйоном в блендері. Подрібнюємо до стану пюре. При подачі додаємо вершки, смажений бекон, тертий сир, сухарики семечки.