Малиново-бурякова ягідна окрошка з сорбетом

Готуємо Малиново-бурякову ягідну окрошку з сорбетом рецепт. 🤓 Окрошка на квасі або кефірі🤔? Вічне питання і вічна боротьба любителів шипучого і молочного. Суп — вибухає мозок будь-якому іноземцю, незалежно від вибору заправки. Вирішив піти далі і шляхом цікавій комбінаторики рецептів знайшов збірку окрошки з малиново-буряковим сорбетом😝

Ну що ж з сорбетом, так з сорбетом, блендер дзижчить, кондей виє, намагаючись остудити моє помешкання, я нерівномірно розливаю буряковий квас по собі і площі кухні🙃 Обережніше, поєднання лимонного соку і квасу викликає напад еміграції на підлогу, стіни і особливо на білу футболку в останнього😱 Насторожено пробуючи, попередньо пару хвилин медитуючи на ложку, ииииии це смачно, незвично і дуже охладительно😎 Чого і вам раджу. ЗИ. А ви знаєте різницю між щербетом та сорбетом🙄?

Інгредієнти

Для квасу
— 200 мл квасу
— 200 г буряка
— ¼ лимона

Для сорбету
— 1 невелика відварена буряк
— 100 г замороженої або свіжої малини
— блендер

Для наповнення
— 2 варених перепелиних яйця
— 1 огірок
— 2 – 3 редиски
— 1 стебло селери
— 1 невелика відварена буряк
— пару листя, бадилля буряка
— 1 зелене яблуко
— пару гілочок петрушки і кропу

Малиново-бурякова ягідна окрошка з сорбетом покроковий рецепт

1. Натріть буряк на тертці, пропустіть через сито або викладіть на марлю і добудьте буряковий сік шляхом продавлювання через перше або шляхом стискання второго.
2. Заморожену малину і ½ буряків пропустіть через блендері до отримання однорідної маси, приберіть в морозилку до подачі страви, але не більше 1 години. Всі овочі наріжте соломкою або кубиками, як вашій замученої спекою душі буде приятнее.
3. Розкладіть по тарілках, покладіть сорбет, прикрасьте розрізаними яйцями, присипте зеленню. З’єднайте квас буряковий сік і лимон, він трохи посвариться, так що не лякаємося. Заправте окрошку і подавайте на стол.