Суп з мясом, картоплею, морквою, перцем, помідорами та квасолею

Як зробити Суп з м’ясом, картоплею, морквою, перцем, помідорами та квасолею простий рецепт.

Інгредієнти

600 грам м’яса
1 кг картоплі
1 цибулина
2 моркви
1-2 болгарських перцю
2-3 помідора
1 банку консервованої квасолі
Сіль, спеції за смаком
Зелень

Суп з м’ясом, картоплею, морквою, перцем, помідорами і квасолею покроковий рецепт

1. На топленому маслі обсмажуємо м’ясо (у мене яловичина + свинина). Додаємо цибулю, моркву і обсмажуємо до м’якості. Потім додаємо болгарський перець, помідор (у мене заморожені).

2. Солимо за смаком, заливаємо водою і тушкуємо під кришкою до готовності м’яса. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і варимо до готовності картофеля.

3. Додаємо консервовану квасоля, доводимо до кипіння. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Відео рецепт 👇