Зелений суп з куркою і соусом песто 🍲 Суп вийшов неймовірно смачним, соус песто надає приємний смак і аромат. Спробуйте його приготувати один раз і він залишиться у вашому раціоні назавжди.
Інгредієнти
на 2 літри:
Куряча грудка-1-2шт(у мене половина курки корнішон)
Булгур- 100 грам
Зелений горошок -200-300 грам
Морква -1 шт
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Лавровий лист
Сіль перець за смаком
Для соусу песто:
Петрушка -50 грам
Кедрові горішки -50 грам
Сир пармезан -50 грам
Часник -2 зубчики
Оливкова олія -3 стіл.лож
Зелений суп з куркою і соусом песто покроковий рецепт
1. відварюємо Курку з додаванням лаврового листа і парочкою перців горошком. Пінку в процесі варіння знімаємо. Готове м’ясо відокремлюємо від шкіри і кісток , нарізаємо і відправляємо назад в бульйон. Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо і обсмажуємо на сковороді на рослинному масле.
2. Додаємо зажарку в бульйон. Булгур промиваємо під проточною водою і відправляємо в каструлю з бульйоном. Додаємо зелений горошок і варимо до готовності. Готуємо соус песто: всі інгредієнти збити блендером до однорідного стану. Соус готов.
3. Додаємо його в суп (я додала лише половину соусу), солимо, перчимо ,доводимо до кипіння і вимикаємо. Суп готовий. При подачі посипати тертим сыром.
Відео рецепт 👇