Листковий пиріг з капустою, яйцем і цибулею в духовці

Як смачно зробити Листковий пиріг з капустою, яйцем і цибулею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Листкове бездріжджове тісто -400 гр
Яйця варені -3 шт
Капуста -200 гр
Лук зелений
Сіль, перець
Яйце для змащування
Вершки 20-33% – 50 гр
Кунжут

Листковий пиріг з капустою, яйцем і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Дрібно шаткуємо капусту. На сковороду з олією викладаємо капусту і тушкуємо 10 хвилин на середньому вогні, потім додаємо вершки, зменшуємо вогонь і тушкуємо ще 10 хвилин, додаємо сіль і перец.

2. Якщо ви любите в пирогах хрустку капусту, зменшіть час її гасіння. До вареному яйцю додаємо цибулю, перемішуємо і кладемо на капусту, зверху шар теста.

3. Защипуємо краю, робимо надрізи, змащуємо яйцем, посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку на 200° на 20 минут.

4. Пиріг готов.

Відео рецепт 👇