Піца Пепероні в духовці в домашніх умовах

Ех, піца, піца, не можна не спокуситися! Сподіваюся, вам сподобається готувати піцу вдома. Як приготувати Піцу Пепероні в духовці в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

для тесту:
Пшеничне борошно — 300 г
Тепла вода — 150 р
Сухі дріжджі швидкодіючі — 5-6 р
Сіль — 3-4 р
Оливкова олія — 30-40 р
Борошно для присипання столу

для начинки:
Томатний соус — 100 р
Ковбаса Пепероні — 40 р
Сир моцарелла — 50-60 г

Піца Пепероні в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. В глибокій чаші змішати просіяне борошно, сіль і дріжджі. Зробити поглиблення в центрі, влити теплу воду і замісити тісто. Додати оливкову олію, коли тісто почне збиратися в шар.
2. Домішати тісто 2-3 хвилини. Накрити миску харчовою плівкою і зробити в ній невеликі отвори, щоб був доступ до кисню. Залишити тісто підходити на 1 годину. Постоявшее обминаємо тісто і відокремлюємо 100 г на одну пиццу.
3. Посипати стіл борошном, розім’яти тісто, формуючи круглу коржик з бортиками. Викласти томатний соус, потім тонко нарізану колами пепероні і шматочки моцарели. Випікати 5-7 хвилин при 280 С. Насолоджуватися смаком гарячої, соковитою домашньої піци! Ми в захваті від цього рецепта.