Відкритий пиріг з куркою і грибами

Як смачно зробити Відкритий пиріг з куркою і грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хлопці, чізкейк чудовий! Він нереальний! М’яка ароматна основа, ніжна начинка з ароматом часничку і базиліка, курочка, гриби – пальчики оближеш. Готуйте неодмінно

Інгредієнти

Для основи:
✔️жовток яйця 2 шт
✔️грецький йогурт 40 гр
✔️сіль, спеції за смаком (у мене суміш італійських трав)
✔️пармезан 10 гр
✔️борошно рисова 120 гр

Начинка:
✔️білок яйця 2 шт
✔️сир сирний light 150 гр
✔️грецький йогурт 170 гр
✔️сіль, спеції за смаком (у мене сушені базилік і часник, янтарна сіль)
✔️крохмаль кукурудзяний 15 гр
✔️грудка куряча 130 гр
✔️печериці 70 гр

КБЖУ на 100 гр👉196.4/12.6/7.6/18.4
Вага 650 гр

Відкритий пиріг з куркою і грибами покроковий рецепт

1. Курячу грудку і шампіньйони дрібно порізати, додати сіль спеції і обсмажити до готовності, в кінці посипати зеленою цибулею. Остудити. Відокремити білки від желтков.
2. До жовтків додати йогурт, сіль і спеції, пармезан на дрібній тертці, рисове борошно(борошно додавати потроху, може знадобитися менше або більше), замісити м’яке, липнущее до рук тісто. Тісто розподілити по формі, формуючи бортики, відправити в розігріту до 180° духовку і запікати 10 минут.

3. До білків додати сирний сир, йогурт, сіль, спеції і крохмаль, все ретельно перемішати. Додати курку з грибами, перемішати. Викласти начинку на запечену основу. Зменшити Температуру в духовці до 160° і відправити чізкейк запікатися на 25 хвилин, потім духовку вимкнути і залишити чізкейк в духовці 15 хвилин. Далі чізкейк остудити до кімнатної температури і прибрати в холодильник на пару годин. Готовий чізкейк витягти з форми і насолоджуватися

Відео рецепт 👇