Пиріжки з капустою без глютену, без дріжджів і без яєць

Пиріжки з капустою Без глютену, без молочних продуктів, без цукру, без дріжджів, без яєць простий рецепт ✨️ неймовірно смачні Пиріжки, мало тіста, багато начинки. Можна взяти з собою в поїздку, на перекус. Без глютену, без молочних продуктів, без цукру, без дріжджів, без яєць!

Інгредієнти

Тісто для пиріжків:
▫️Суміш без глютену “Рис+ Гречка” – 120 р
▫️Борошно з псиллиума – 15 р
▫️Вода (гаряча) – 140 р
▫️Олія оливкова – 2 ст. л.

Начинка:
▪️Капуста – 1/2 качана
▪️Морква – 1 шт.
▪️Оливкова олія – 1 ст. л.
▪️Вода – 100 г
▪️Зелень і чорний перець – за смаком

Пиріжки з капустою без глютену, без дріжджів і без яєць покроковий рецепт

1. Готуємо тісто:
Змішуємо суміш “Рис + гречка з борошном з псиллиума, ретельно перемішуємо. Додаємо до сухих інгредієнтів гарячу воду і оливкове масло. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку, залишаємо при кімнатній температурі на 30 минут.

2. Готуємо начинку:
Начинка для пиріжків з капустою свіжої дуже смачна

3. Формуємо пиріжки:
З тіста формуємо ковбаску, ріжемо на 8 рівних частин. Присипаємо борошном робочу поверхню. Розкачуємо з кожної частини кружечки діаметром 12 см і товщиною 5 мм (трохи товщі, ніж на пельмені), викладаємо начинку, скріплюємо, формуємо пирожок.

4. За бажанням зверху можна змастити пиріжки оливковою олією з щіпка куркуми або розвести 1/2 ч. л. соди 1/2 склянці води і змастити цією водою пиріжки (вони вийдуть більш рум’яні). Випікаємо до рум’яної скоринки в попередньо розігрітій до 180°С духовці 20-30 минут.

5. З даної кількості інгредієнтів виходить 8 пиріжків. Оливкова олія можна замінити на будь-яке рослинне масло.