Пиріг камамбер запечене в тісті філо

Це щось незвичайне і вам сподобається 😜 повторіть обов’язково! Адже завтра вихідні 😻 Як зробити Пиріг камамбер запечене в тісті філо рецепт простий.

Інгредієнти

Упаковка тісто Філо
1 головка камамбера
Соус песто готовий або самі приготуйте за моїм рецептом за тегом #мгпесто
1 яйце
Пармезан 50 г
Кунжут 1 ст. л.

Пиріг камамбер запечене в тісті філо покроковий рецепт

1. Розморозити тісто Філо. Розділити пласти на 2 частини. Укласти перші шари. В середину викласти головку сиру. Приготувати песто, рецепт по тегу #мгпесто або взяти готовый.

2. Обмазати як на відео соусом песто навколо сиру. Накрити зверху залишилися шарами Філо. Вирізати коло як на відео. Згорнути і змастити зверху яйцом.

3. Зверху посипати кунжутом. Випікати при 180 15-30 хвилин. Незвичайне хрустке страва готова! Можна дивувати гостей.

Відео рецепт 👇