Домашні булочки з кукурудзяного борошна в духовці

Домашні булочки з кукурудзяного борошна в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

▪️140 г кукурудзяного борошна
▪️20 г псиллиума
▪️20 г насіння льону (у мене світлі)
▪️1 ч. л порошку часнику або цибулі (за бажанням)
▪️0,5 ч. л эритрита (можна виключити)
▪️0,5-1 ч. л солі
▪️1 ч. л. без гірки соди

▪️260 г води
▪️1 ст. л лимонного соку

+кукурудзяне борошно для обвалювання

Домашні булочки з кукурудзяного борошна в духовці покроковий рецепт

1. В кавомолці об’єднуємо псиллиум, льон, сіль і підсолоджувач. Смалываем. Змішуємо в чашці всі сухі інгредієнти. У склянці змішати лимонний сік з водою. Об’єднуємо суху і рідку масу. Швидко і ретельно перемешиваем.
2. Через кілька хвилин тісто загусне. Катаємо кульки (у мене 6 штук ~ по 75 г). Обвалюємо в борошні. Тісто щільне, зручно обвалювати і формувати руками кульку. Випікаємо при 185-190 градусах 30-35 хвилин. Булочки повинні повністю охолонути перед подачей.

3. * можна зробити булочки десертними, виключити сіль і спеції, додати більше сухого підсолоджувача і родзинки, наприклад. * можна зробити більш пряними, додавши більше спецій, часнику. Також можна додати семечки.