Піца з качиною грудкою

Як смачно зробити Піцу з качиною грудкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
~200 р борошна
1/2 ч. л. солі
125 мл теплої води
5 г свіжих дріжджів
0,5 ч. л. меду
2 ст. л. оливкової олії

Начинка:
1 качина грудка або куряче стегно без кісток 300 г
2 ст. л. кетчупу
1 червона цибулина 50 г
1 кисло-солодке яблуко 150 р
скибочку лимона
4-5 ст. л. тертого пармезану
сухий часник
по дрібці сухого чебрецю і розмарину
брусничне варення для сервірування

Піца з качиною грудкою покроковий рецепт

1. Дріжджі і мед розчинити в теплій воді, всипати борошно, сіль, влити 1 ст. л. оливкової олії, замісити. Додати ще ложку масла, вимісити дуже м’яке тісто. Миску з тістом накрити і залишити тісто підніматися до збільшення втричі. Качину грудку вимити, ретельно обсушити, посолити, поперчити, надрізати шкіру ґратами, змастити філе з усіх боків рослинним маслом, укласти шкірою вниз в холодну сковороду, включити нагрівання і обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки з двома переворотами.
2. Помістити грудку в скляну каструлю, злегка змащену олією і готувати в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 °С (конвекція 160 °С) 20 хвилин. Витягнути каструлю з духовки і не відкриваючи кришку залишити хвилин на 15. Нарізати грудку пластинками товщиною приблизно 0,5 див. Яблуко очистити, нарізати скибочками толшиной 0,5 см, збризнути лимонним соком.
3. В сковороді, в якій смажилася грудка, швидко обсмажити скибочки яблук з двох сторін. Розкачати або розтягнути тісто на папері для випічки в коло діаметром 30 див. Тонко змастити тісто кетчупом, посипати сухим часником, чебрецем, розмарином. Посипати злегка пармезаном (1 ст. л.). Розподілити по заготівлі цибулю, скибочки яблук і грудки, шматочки камамбера.
4. злегка Посипати пармезаном (1 ст. л.). Випікати піцу в попередньо розігрітій духовці при температурі 220 °С (конвекція 200°С) до рум’яних бортиків. Продовження в коментарі. Посипати піцу залишилися пармезаном і повернути на пару хвилин в духовку. Подавати піцу, посипавши зеленню з кисленьким брусничним варенням або брусничним соусом. Смачно до очманіння!!