Пиріг з квашеною капустою та ікрою

Напевно замість цього фото повинні бути які-небудь святкові печенюшки, салатики…Але…ця погода🙈У нас просто осінь, добре що ще сьогодні без зливи і буревію, який днями накрив Ростов.. Ну да ладно.. Хочеться всіх Вас привітати з приходом зими! Адже головне-погода в домі , а не за вікном! ПИРІГ З КВАШЕНОЮ КАПУСТОЮ ТА ІКРОЮ, сьогодні 🤗 Тут все як ми любимо ..начинки багато, тесту мало) Напишу тільки рецепт тіста, далі покрокове можна подивитися в сториз , повний рецепт не поместитить..

Інгредієнти

Тісто:
борошно – 500 г, може знадобитися трохи більше.
тепле молоко – 250 мл
сухі дріжджі – 2 ч. л.
цукор – 2 ст. л.
сіль – 1 ч. л.
яйце кімнат.темп.– 1 шт.
розтоплене вершкове або рослинне масло – 3 ст. л.

Начинка:
Квашена капуста + ікра (у мене сазанья)

Пиріг з квашеною капустою та ікрою покроковий рецепт

1. Розчинити дріжджі і цукор у молоці. Прикрити. Дати утворитися пінної ‘шапочці’. З’єднати масло і яйце. Влити опару. Додати 300 г просіяного борошна і соль.
2. Замісити тісто. Потроху додавати решту борошно, поки тісто не стане гладким і еластичним. Ретельно вимісити на столе.
3. Накрити миску з тістом рушником і залишити в теплому місці приблизно на 1,5 години. Тісто обім’яти і можна формувати пиріжки або пирог.